If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеите колеги,таи като ми претраква доста вариатора,искам да попитам дали от 1.6 120hp,ще стане на моята 2.0 155hp, за да знам дали да го взимам???Та вапроса ми е има ли някаква разлика м/у двата вариатора???
Свален е от кола,която си чул как работи??? Иначе никога вариатор втора ръка.По добре си смени ремонтния комплект на твоя,когото сменяш агренажа,за да не ти се вдига цената на труда.
Имайки предвид многото спекулации покрай тази тема, искам да попитам: освен характерното претракване, което се чува, има ли други нежелани ефекти, които причинява износения вариатор? Т.е. вървежа на колата, разхода на гориво и т.н. влияят ли се от него?
Колега тези дни ми престои смяната,за тва като го смена,ще ти кажа как е,аз на мен много ми се иска да се пооправи да поварвява малкооооооооо повече от сега,защото знам и са ми казвали и има разлика като се смени да поварвява повече
Имайки предвид многото спекулации покрай тази тема, искам да попитам: освен характерното претракване, което се чува, има ли други нежелани ефекти, които причинява износения вариатор? Т.е. вървежа на колата, разхода на гориво и т.н. влияят ли се от него?
Колега тези дни ми престои смяната,за тва като го смена,ще ти кажа как е,аз на мен много ми се иска да се пооправи да поварвява малкооооооооо повече от сега,защото знам и са ми казвали и има разлика като се смени да поварвява повече
Кои са тия дето са ти го казвали това..? Попрочети малко каква е функцията на тази част и ако си средно технически грамотен сам ще разбереш дали ще тръгне повече.
Comment